friends

Kom hem nyss! Bakade aldrig några pepparkakor tidigare utan ska göra det efter jag ätit middag.Drog ner till baresso istället där Alva och Josefine som jag inte träffat på evigheter var. Vi åt lussebullar och myste. Det är verkligen fina vänner jag har! Är så glad att jag fått just de vänner jag har! Nu ska jag äta middag,sen baka och sen troligtvis träffa Josefine!

good morning sunshine

God morgon!
Klockan är tolv och jag ligger fortfarande i sängen.. Det är såå skönt, man måste låta sig själv att vara slö ibland. Ska nog  kila ner i köket o göra mig lite frukost ändå, sen ska jag och mamma baka pepparkakor! Och sen ska väl jag ta mig till gymmet hade jag tänkt! Nu ska jag slita mig från sängen.. kram!

what wonderful life is when you're in the world

Nu ligger jag åter igen i min stora säng, kollar på ett avsnitt av gossip girl och sörplar på en kopp te. Har tänt en massa ljus o bara myser. Gud va livet är härligt ibland! Godnatt!!



Nu drar jag till Tyresö!



reminds me of you

Kom hem för några timmar sedan men har sovit sen dess, har varit hos doktorn/logoped utredning sen klockan nio imorse till fyra nu i eftermiddag så va helt utmattad o somnade. Nu är jag iallfall vaken o ska strax bege mig mot nåra fina tjejer som befinner sig i Tyresö. Hade planerat en hemma helg men den planen sprack, mycket mysigare att umgås med lite vänner!
haha! Gud vad jag tummen uppar hela tiden..

over my head

Nu är jag hemma och ska strax gå till doktorn! Blir borta hela dagen. Så här får ni en halvtaskig outfitbild medans jag är iväg. kram!

icecold

Godmorgon!!  Är påväg till gullmarsplan för att möta min mamma, vi ska till doktorn och sen ska jag hem o plugga. Jag har fått ett utslagsliknande sår vid min näsa o det blir bara värre så vi ska iallafall kolla upp vad det är! ( notera hur äckligt det där lät lol. ) Det är fredag också! Vilket är extremt skönt även fast jag bara varit i skolan två dagar denhär veckan haha. Ikväll blir det antingen mys/hemmakväll med familjen eller så ska jag träffa lite kompisar, får se hur jag gör! Lägesen jag var hemma en fredagskväll hmm.. Vi hörs lite senare!


B A R E S S O

Sitter just nu hemma hos Hanna o myser framför tvn, ska sova här ikväll och imorron är jag ledig, jag kan berätta mer angående det imorron. Slutade skolan vid fyra då jag Hanna rörde oss mot baresso för en plugg-dejt. Baresso mitt andra hem, världens bästa fik på alla sätt! Kan säga att väldigt många eftermiddagar och kvällar spenderats där de senaste året. Love it! Kommer inte ha tillgång till dator något mer ikväll men jag är tillbaka imorron. Ha en fortsatt bra kväll :)

1a december

Gooodmorgon! Blev väckt av mamma för en stund sen och gullig som hon är så gav hon mig frukost på sängen + en chokladkalender, standard på den asså!,alltså kalendern haha. Jag vet att chokladen smakar skit men det är tradition. Ligger i sängen o dricker te samt kollar på första avsnittet av Sunes jul, en annan tradition eftersom att de senaste årens julkalendrar varit så dåliga, eller jag växt ifrån(?). Iallfall jag hoppas ni alla får en mysig 1a december nu ska jag mysa vidare!

RSS 2.0