when life is good

Det blev ett kort pass på gymmet idag, tjugo minuter löpning och en kvarts styrka. Men gud vad jag känner mig stark varje gång jag går ut från gymmet! Jag tränar på Sportlife som är en av Sveriges största friskvårdskedja, priset är billigt, lokalerna är fräsha, personalen är trevlig, jag tycker verkligen om att träna där. Jag tipsar verkligen om att köpa gymkort där. Ett gymkort på sats eller world class kostar ca 400 kr per månad när det på sportlife som är minst lika bra och fräsht kostar ca 2000 för ett år, alltså kostar ett år på sportlife som fyra månader på någon av de två andra kedjorna. nog om det! Nu ska jag kolla till brödet jag o mamma la in i ugnen för en stund sen! Fick en kick att baka så ikväll blir det färskt frukt bröd till kvällsfika, mmm.

to the gym!


light outside

Har äntligen fått träffa lite folk! Mer korrekt min härliga klass, skönt att va back on track!. Varit sjuk så väldans mycket de två senaste veckorna men nu är lilla jag frisk. Hade idrott och svenska + mitt franska prov som gick förvånadsvärt bra faktist! Äter mellis just nu och ska om ett tag bege mig till gymmet. Mysig dag! kramis på er.

I love pictures

Godmorgon allesammans! Vaknade klockan sex imorse och kunde inte somna om så satte mig och kollade runt lite på facebook,hittade en del härliga bilder!
Så här får ni ett par bilder från förra vintern och från i somras.
Alla bilder är från riktigt värda och roliga kvällar, enjoy!

Je m'apelle Luisa, tu t'appelles comment?

Whats up? Själv har jag fastnat i mitt franska pluggande, då det står helt still i huvudet mitt och jag kan varken koncentrera mig eller få in något i huvudet.. Tagit en liten paus och hoppas att det går bättre snart. Imorgon ska jag till skolan föresten! Vilket jag faktist är glad för, har inte träffat en kotte förutom familjen på två hela långa dagar. Börjar känna mig rätt rastlös.. :) Nää nu borde jag återgå till "plugga"! Au revoir

when I work, Im working hard


Godmorgon, godmorgon hör fåglar sjunga högt..

Godmorgon! Eller ska jag säga goddag, sak samma jag hoppas ni uppskattade mitt tidsinställda inlägg som kom upp nu imorse med en massa bilder. Jag vaknade iallfall nyss, aldeless för sent med en snorig näsa och en hals som dödar mig. Ska göra en kopp te o äta lite frukost sen tror jag att jag ska städa mitt rum för ärligt talat ser det förjävligt ut. Blir alltså en dag hemma idag med. Hatar att vara hemma egentligen, även om jag nu är sjuk så missar man så mycket i skolan och det gillas inte.. Här får ni en lite halv ful bild på mig just nu! Nu ska jag äta frullle.

style of my neckless/inspiration


take time for yourself

Ligger i min säng och avnjuter en kopp te samtidigt som jag kollar på ett nytt avsnittet av Gossip girl, jag har det urmysigt rent ut sagt. Ska strax göra kväll o försöka somna i tid hur det nu kommer gå. Med detta sagt säger jag iallfall godnatt!

krossa alla fönster

Tagit en paus från allt pluggande, kollar på sällskapsresan och äter turkisk yogurt! :)
hihi

End of time

Vaknade med en otrolig stress, har så mkt att göra att jag inte vet vart jag ska börja! Kände att jag behövde jobba hemifrån idag så efter ett samtal till skolan så sitter jag nu lite mindre stressad med en bunt skolarbete framför mig i min säng och ska strax börja skriva på min novell. Ville bara uppdatera er, ha en bra dag allihopa!
Några saker borde jag kunna checka av när dagen närmar sig sitt slut.

my song

Hej! Jag heter Luisa och jag tänkte börja blogga här på blogg.se, har haft ett flertal bloggar förut men har alltid tröttnat eller helt enkelt bara slutat skriva. Jag får hoppas att mitt intresse inte lessnar denna gång! Jag kan berätta lite om mig själv. Jag är 16 år gammal och går mitt första år på gymnasiet, efter att ha bytt hit och dit har jag hittat rätt på vittras gymnasium i sickla inriktning samhälle beteendevetenskap. Jag är en ganska vanlig tonåring som gör det de flesta tonåringar gör, på veckorna är jag fokuserad i mitt skolarbete och på helgerna gör jag vad jag vill vilket brukar innebära att umgås med vänner på olika sätt. Om jag skulle bekriva mig själv med fem ord skulle jag säga, Glad, känslofull, ambitiös, spontan och lite smått galen! Jag älskar att ha liv runt om mig och blir lätt rastlös. Som avslutning på min lilla presentation tänkte jag säga att jag hoppas att någon/några av er där ute ska finna det intressant att följa min blogg!
Nu ska jag göra det jag egentligen borde gjort för länge sen, ta fram skolböckerna. Hejsålänge :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0